6 april 2019
14:15

Hässelby SK FF 2

Referat: IF Brommapojkarna 4 - Hässelby SK FF 2

Första halvlek drar igång med att BP tar initativet och spelar runt bollen inom laget samtidigt som HSK backar hem i försvaret. I minut fem kontrar HSK och får med sig en hörna. Hörnan letar sig ner till en HSK spelare i bortre delen som trycker in 0-1. En riktig kalldusch. Resten av halvleken rullar BP runt bollen och HSK ställer upp med ett starkt försvar och inriktar sig på kontringar. Andra halvlek ser ut som den första BP rullar boll och HSK ligger på försvar det är spel på en planhalva men HSK s försvar och målvakt avvärjer alla försök till mål. Börjar bli tjatigt men halvlek tre ser lika ut som de 2 första BP med boll på HSKs planhalva och hur många hörnor och avslut som än levereras så vill sig bollen inte in. Matchen slutar med att HSK får till ett riktigt bra avslut som reflexräddas av Neo. 0-1 förlust hemma i premiären är ett faktum. :-(